Hoofdredacteur A-specials HP/De Tijd
Vier keer per jaar mag ik als hoofdredacteur commerciële specials maken voor HP/De Tijd. Elke editie kiezen we een actueel thema waar de commerciële afdeling relevante merken bij zoekt. Hoewel er een nauwe samenwerking is met sales, is de redactie wel onafhankelijk.

Contentspecialist Cito B.V.
Van februari 2018 tot en met april 2019 ben ik als interim contentspecialist werkzaam geweest bij Cito. Ik was daar verantwoordelijk voor de communicatie naar docenten in het voortgezet onderwijs en ontwikkelde nieuwsbrieven, leaflets, brochures, filmscripts, webteksten, social media berichten en andere online en offline uitingen. Daarnaast verzorgde ik de communicatie voor twee grote evenementen, namelijk Cito op de NOT 2019 én Cito Special 2019.

Communicatieadviseur en marketeer Uitgeverij Zwijsen 
Van september 2018 tot en met maart 2019 heb ik twee opdrachten verzorgd voor Uitgeverij Zwijsen. Voor Schatkist ontwikkelde ik een contentkalender. De bijbehorende acties (webteksten, social media berichten en andere online en offline uitingen) vielen ook binnen mijn takenpakket.
Hierna schreef ik met een collega een marketingcommunicatieplan voor Veilig leren lezen. We bedachten een nieuw concept om de methode onder de aandacht te brengen. We lieten een compleet nieuwe website ontwikkelen en werkten het plan verder uit met de verschillende afdelingen.
Zowel voor Schatkist als voor Veilig leren lezen verzorgde ik ook alle communicatie voor de jaarlijkse inspiratiemiddagen.

Copywriter voor David raakt
Sinds februari 2018 ben ik op regelmatige basis werkzaam als copywriter voor David raakt. Dit bureau voor merkmanifestatie heeft een aantal klanten waar ik content voor schrijf. Zo schreef ik teksten voor de vernieuwde website van Ladyline, interviewde ik een plastisch chirurg van Berne Kliniek voor een regionale krant en mocht ik een aantal leaflets schrijven voor IBN.

Copywriter voor CED-Groep
Voor onderwijsadviesdienst CED-Groep schrijf ik sinds april 2019 teksten voor de vernieuwde website.

Wil je meer weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op!