Magazine op maat
Stel: je wilt als bedrijf een eigen (online) magazine uitbrengen. Omdat je je klanten op een leuke manier wilt informeren over ontwikkelingen binnen je bedrijf of vakgebied. Of omdat er zich een mooie gelegenheid voordoet waardoor je je klanten iets extra’s wilt bieden. Je hebt misschien al ideeën over de inhoud en over de uitstraling. En nu zoek je iemand die met je meedenkt, je ideeën uitwerkt en het volledige productieproces uit handen neemt. Iemand met ervaring met bladen maken (zowel commerciële magazines als publiekstijdschriften), iemand die weet hoe je jouw doelgroep aanspreekt en iemand die alles in samenspraak doet met jou. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Contentmarketing en storytelling
Heb je hulp nodig bij het delen van je verhaal? Wil je dat jouw verhaal op de juiste manier, de juiste plek en het juiste moment bij je (potentiële) klant terechtkomt? Ik bekijk de situatie met een frisse blik en kom met vernieuwende ideeën. Die ik ook graag voor je uitvoer!

Tekst en copywriting
Dat ik ooit de opleiding Journalistiek heb gevolgd, is best heel logisch. Ik word namelijk blij van teksten! Of dit nu interviews, blogs, columns of webteksten zijn. Ik weet je verhaal in de juiste vorm te verpakken.

Neem contact met mij op voor meer informatie!